MEET ECOHEADS

ECOHEADS is een jong en vooruitstrevend merk, geboren uit een passie voor innovatie en vernieuwing. Ontstaan in Sydney (Australië) biedt ECOHEADS slimme oplossingen door middel van eenvoudige en esthetische producten. Wij zijn van mening dat de producten de klantervaring moeten verbeteren zonder grote investeringen. Dit alles zonder de gezondheid en het milieu in gevaar te brengen.

33790407_251845575364070_5287364269069828096_n.jpg

OUR STORY

Het merk ECOHEADS werd eind 2012 opgericht door 3 jonge creatieve uitvinders met een duidelijke visie voor de toekomst. Het begon met 2 jeugdvrienden, Benny Risher en Kobi Bokshish, die samen met Ben Cohen een manier ontdekten om in de salon de wasbak ervaring voor zowel de klant als de stylist te verbeteren.

Samen hebben zij 2B1K opgericht, dit is het moederbedrijf van ECOHEADS. De focus van 2B1K is het vinden, verbeteren en ontwikkelen van unieke producten voor de professionele kappersbranche. Erg belangrijk voor hen is dat de producten milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zorgen ze voor een verbeterde ervaring voor de klant, met minder inspanning voor de haarstylist. Het eerste product dat ze ontwikkeld hebben is de ECOHEADS showerhead. Daarna volgde de Ping en de Shields.

showerhead.jpg

SHOWERHEAD

“Double the pressure, half the spend”

Modern design en hoge prestatie. De Showerhead verdubbelt de waterdruk en vermindert tegelijkertijd het waterverbruik met 65%.

Het unieke filtersysteem verlaagt het chloor gehalte in het water en genereert negatieve ionen wanneer er water doorheen komt. Dit zorgt voor zachter haar en een gladder eindresultaat.

Bespaar water, tijd en geld en zorg voor een betere ervaring voor de klant.


maxresdefault.jpg

PING

“Transform the way you think about mixing color.”

Zie de Ping als jouw nieuwe assistent. De Ping kan de kleur perfect voor jou afwegen en mixen, terwijl jij de volgende kleur aan het voorbereiden bent, folies kan pakken, een koffie kan drinken, een selfie kan maken of wat dan ook.. De Ping is speciaal ontworpen voor de haarstylist. De verfbakjes hebben de perfecte omvang en verschillende kleuren zodat je ze makkelijk uit elkaar kunt houden. Natuurlijk een krachtige motor en een batterij die de hele dag meegaat.

De Ping bevat de volgende items:

  • 4 mengkommen

  • 4 kwasten

  • 2 magnetische bladen

  • 1 oplaadkabel

 De Ping is de eerste in zijn soort die haarkleuringen perfect kan mixen. Bespaar tijd en verbeter de ervaring van uw klant!


EcoHeads2NET_0.jpg

BANG FACE SHIELDS

Perfect voor elke styling job in de salon, bij een show of op het podium. The Bang biedt de perfecte bescherming bij knippen en kleuren.

  • Volledige bescherming tegen losse haren, hitte, styling producten en haarverf.

  • 100% recyclebaar

  • One size fits all

  • 60 Face Shields per verpakking

Bangs-packaging.jpg