Beauty Brands

Beauty Brands BV is de officiële distributeur van de merken: Eleven Australia, J Beverly Hills, Max Eli en B.RUSH voor Nederland. Deze producten verkopen wij aan professionele kapsalons en geselecteerde webshops in Nederland.

Alle merken zijn uniek in uitstraling en assortiment opbouw en een goede aanvulling op elkaar. Zo kunnen wij onze klanten full service bedienen.

Op 1 januari 2019 openen wij de deuren van de Beauty Brands Academy. Hier bieden wij een uitgebreid educatie programma met hierin specifieke merk gebonden trainingen op het gebied van styling, kleuring en knippen. Ook is er ruime aandacht voor belangrijke onderwerpen als verkooptraining, online zichtbaarheid, social media & fotografie. Onze Academy is toegankelijk voor alle saloneigenaren en hun medewerkers, dus niet alleen bestaande relaties. Ben je benieuwd, kijk eens op de Beauty Brands Academy pagina en schrijf je in. Je bent van harte welkom.

 

Contact form

 

Contact

Beauty Brands BV
Westpoint 219
5038 KG Tilburg
013 - 720 08 17
06 – 27 84 49 19
office@beautybrands.nl

ROUTEBESCHRIJVING

Parkeren
Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van onze Academy is parkeergelegenheid. Aan de achterkant is een parkeerterrein (gelegen aan Boksdoornerf) en aan de voorkant kun je parkeren langs de Ringbaan - West. Het is tot 15.00 betaald parkeren, na dit tijdstip is het gratis. Je kan betalen bij een van de parkeerpalen. Daarnaast kun je natuurlijk ook Parkmobile aanzetten.

Openbaar vervoer
Je kan met de trein naar station Tilburg Centraal. Vanaf daar kan je de volgende buslijnen nemen: 2, 3, 4, 131, 132, 136, 300, 301 en 327. Al deze lijnen stoppen bij de bushalte "Hart van Brabantlaan". Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen. De ingang van de BB Academy is aan de kant van de Ringbaan - West. 

Plattegrond.png