Max Eli Collection 2017_4 klein.jpg

Max Eli

Max Eli is een zeer getalenteerde en gepassioneerde expert op het gebied van haarkleuring en is al bijna dertig jaar internationaal werkzaam in de wereld van de haarverzorging. Hij groeide op in de kleine kapsalon van zijn moeder in een dorp in de USA. Nadat hij naar Californië verhuisde, zag hij voor het eerst een haarshow. Vanaf dat moment was hij volledig verkocht. Hij heeft voor diverse toonaangevende fabrikanten gewerkt en is betrokken geweest bij de ontwikkeling van verschillende kleurlijnen. Daarnaast heeft hij veel beroemdheden geknipt en gekleurd. Al deze ervaringen heeft hij gebruikt bij de ontwikkeling van ELI colour.

Zodra je Max en het merk ELI Colour leert kennen, zul je merken dat zijn visie bestaat uit de principes Educate, Lead en Inspire. Hij is er van overtuigd dat het opleiden, begeleiden en inspireren van kappers enorm belangrijk is.

Educate – Max heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van trainen en opleiden. Hij is op zijn best wanneer hij met kleurexperts in een salon aan het werk is. ELI Colour biedt de beste opleiding die je in de kappersbranche kunt vinden. Hierdoor zal de ELI Colour specialist zijn vak met veel deskundigheid en vertrouwen kunnen uitvoeren.

Lead – Max laat de kleurexpert kennismaken met een compleet nieuwe manier van het kleuren van haar.

Inspire – Max vindt inspiratie en enthousiasme het allerbelangrijkst. Er komt geen enkele andere kleurlijn ook maar enigszins in de buurt van de mogelijkheden die ELI Colour biedt. Dit geeft de colourist volledige vrijheid in creativiteit.

Belangrijkste eigenschappen van ELI Colour:

  • pH↓ Activator. Is een oplossing die de pH waarde van het haar verlaagt zodat je een semi- of demi- permanente kleuring kunt realiseren.
  • Max Pro Proteine Spray. Een extreem geconcentreerde proteïnebehandeling om te gebruiken voor en na chemische behandelingen.
  • Grijsdekking. Iedere tube ELI Colour heeft de mogelijkheid om grijs te dekken. Brown mixer om de transparantie van iedere formule te verminderen.
  • Flex Power Mixing Technology. Met iedere tube is een semi-, demi- of permanente kleuring te maken.
  • Blondes. Geschikt om te gebruiken met alle activators, inclusief pH↓regulating activator om te tonen.
  • Lightening Systems. Drie exclusieve MaxLift Lighteners om uit te kiezen; poeder, crème en pasta ( balayage ).
  • Last but not least. Kostenbesparing in voorraad omdat alle 90 tinten gemixt kunnen worden tot een semi-, demi- of permanente kleuring. Dit in combinatie met een zee concurrerende prijsstelling.
 

INSTAGRAM

#maxeli