MACADAMIA NOOT

MACADAMIA NOOT

ARGAN NOOT

ARGAN NOOT

SGS RAPPORT

SGS RAPPORT

B.R.U.S.H. - INGREDIENTEN

Macadamia olie: wordt gemaakt van de noot van de Macadamia boom. Pas na 7 jaar heeft deze boom voldoende noten om te oogsten. Het is 1 van de moeilijkste noten om te kraken. De 100% natuurlijke olie lijkt op ons lichaamseigen talg.

Argan olie: wordt gemaakt van de Argan vrucht. Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en is geschikt voor ieder haartype. Daarnaast biedt arganolie een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Keratine: is een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk gezond haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af door weersinvloeden, gebruik van styling tools en/of kleuren van je haar. De Keratine in de B.RUSH helpt om je haar weer zacht en glanzend te maken.

 

B.R.U.S.H. - VEEL GESTELDE VRAGEN

Regelmatig worden ons de volgende vragen gesteld. Dit zijn exact de vragen die wij ook hebben gesteld aan de fabrikant van de B.R.U.S.H. en onderstaand de antwoorden. Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust via e-mail: office@beautybrands.nl

Hoe kan ik het beste mijn B.R.U.S.H. onderhouden?

1. Maak de borstel regelmatig schoon, bijvoorbeeld 1x in de week. Dit is hygiënischer en zorgt voor een langere levensduur.

2. Controleer of de stekker uit het stopcontact en de borstel afgekoeld is.

3. Veeg het vuile gedeelte vervolgens schoon met een vochtige en zachte doek, niet schrobben.

4. Gebruik geen schurend reinigingsmiddel, omdat dit de coating kan beschadigen.

5. Zorg ervoor dat de borstel droog is voordat je hem weer gaat gebruiken.

Hoeveel olie en keratine wordt er verwerkt per borstel?

De verfleverancier mengt de Macadamia olie, Argan olie en Keratine ( ongeveer 2% van het totale gewicht van de verf ) in de verf en spuit vervolgens de verf op de aluminium cilinder. Deze spuitbewerking duurt ongeveer 2 weken.

Wanneer is de olie op en kan ik deze bijvullen?

Je kunt de olie niet bijvullen omdat deze verwerkt is in de lak van de aluminium cilinder. Na 4000 keer gebruiken is de functie er nog steeds, maar deze zal geleidelijk steeds minder worden. Bij 2 keer per dag de B.R.U.S.H. gebruiken, heb je langer dan 5 jaar plezier van deze warmteborstel.

Weten jullie zeker dat er oliën in de verf zitten?

Dit was natuurlijk ook 1 van de eerste dingen die ook wij hebben gevraagd. Bijgevoegd vind je een SGS-rapport dat bewijst dat er oliën in de verf zitten. De verf wordt gemengd met keramiek, olie en basische verf.

· De rode lijn vertegenwoordigt het spectrum van notenolie

· De blauwe lijn geeft de gemengde verf weer

De verschillende overlappende delen laten zien dat de gemengde verf hetzelfde meetniveau heeft als de olie.

* S.G.S. staat voor Société Générale de Surveillance ( Frans voor: Algemene inspectiemaatschappij ), een wereldwijde aanbieder van inspectie-, verificatie- en certificatie-diensten.